6. tammikuuta 2020

JOULU LÄHTI

Loppiainen päättää joulun. Minä lopetin joulun jo aikaisemmin, kun otin ovikranssin pois. Nyt sitten haikailen ikkunavalojen poistamista kuten myös partsin ja olohuoneen pöydällä olevan kuusen. Sain kylläkseni.

Lotossa ei tärpännyt mikään eikä liioin Eurojackpotissa eikä luultavasti Vikinglotossakaan. Yritän nyt ihan olan takaa päästä pois tästä kaupunginosasta. Kannattaisi ehkä panna näihin laittamani rahat possuun säästöön. Ja jos olisin alunalkaen pannut, niin...

Ystäväni P-D menee katsomaan elokuvaa Cats, mikä yllytti minut kuuntelemaan YouTubesta eri laulajien versioita Memorysta. Kaupunginteatterissa olen Catsin nähnyt ja siitä on aikaa. Leffaa tuskin näen. Sitä paitsi kriitikot ovat sen jo teilanneet. Joissakin kohtauksissa kissojen kokosuhde ympäristöön nähden vinksallaan. Ihan minatyyrikokoisia ja sitten taas normaalin kissan kokoisia. K viekottelee katsomaan Schjerfbeckin elokuvaa, kunhan se on saanut ensin rauhassa ensi-iltansa. En sanonut juuta enkä jaata. Sitä ennen kuitenkin Ateneumiin todellisen Schjerfbeckin teosten pariin, ennen kuin näyttely suljetaan 26.1.

Aatos Erkon kirja vielä kesken ja samoin monen muun. Lukemisessa paussi. Jos yöllä valvon, jota teen, käperryn sohvalle ja katselen mitään näkemättömin silmin televisiota. Alkaa nukuttaa ja syöksyn vuoteeseen, ettei nukkumisen tunne katoa. Yleensä katoaa. Jatkan tv:n katselua.

Tällä ja ensi viikolla kaikenlaista ohjelmaa olen itselleni hankkinut. Johan tässä on lorvailtukin. Eikä mitään pitkiä uuvuttavia pyhiä pitkiin aikoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti