10. helmikuuta 2018

UUDESSA KODISSA

Tässä istun uuden kodin kirjoituspöydän ääressä ja katselen pimeää pihaa. Tanakka koivikko ja muutama todella korkea kuusi ikkunan edessä. Koivujen takana katu. Metroasemalle ei matka eikä mikään. S-marketit ja Lidl lähellä, koko kauppakeskus pienen kävelymatkan päässä. Kyllä kelpaa. Roskis kauempana kuin ei missään aikaisemmassa asunnossani. Läpi lumen ja lumikokkareiden yli vie rollaattorin tie. Roskia riittää muuttajalla. Naapurikin jo tervehditty. Lidliin petyin. En ostanut yhtään mitään, vaan sukelsin kassojen ohi vallan tavaratta. Myönnän toki vilpittömästi Eastonin K-Citymarketin olevan näistä paras, mutta usein en viitsi sinne matkan pituuden takia käppäillä. Tulee vähemmän ostettuakin, kun asioi vaatimattomimmissa kaupoissa.

Nyt ovat läppäritkin taas käyttökunnossa. Lämmin kiitos ystävälleni S:lle. Olihan tässä muutama kirjoittamaton päivä minulla. Puuhaa riittänyt. Tavaraa paikoilleen, miettimistä, minne mikin pannaan. P-D ollut silloin tällöin suurena apuna. Osa muuttolaatikoista jo haettu poiskin. Itse muuttoon palaan blogissani myöhemmin.

Televisiokin pantiin katselukuntoon, jotta näin olympialaisten komeat avajaiset. Muuten en kovin ole talviurheilusta kiinnostunut, paitsi ehkä loppupään jääkiekosta. Postiakin olen jo tänne saanut. Ystäväni R lähetti pitkän kirjeen ja kortin kauniine lauseineen, jotka mieltäni suuresti lämmittivät. Lähtee miehensä kanssa upealle, loistavalle risteilylle Floridan Fort Lauderdalesta Caymanille, Hondurasiin, Belizeen ja Meksikoon. Maaliskuussa takaisin Floridaan ja sieltä lentäen Suomeen. Niin myös matkaavat taas L ja A Afrikkaan. Sinne veri aina vetää. Hyvää ja turvallista matkaa kaikille.

Nukun huonosti. Jännittynyt kaikesta tästä? Ei haittaa. Nyt voin aamulla nukkua pitkään, jos vaikka aamuneljältä vasta olen nukahtanut. Kiirettä ei mihinkään. Kirjatkin jo laatikoista hyllyissä ja ostin pari uuttakin: Ida Lindström & Marjo Tiirikka Kohtalona Suomenlinna ja John Haldon Bysantin historia.

Nyt yöpaita päälle ja tv:n elokuvan pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti