27. helmikuuta 2018

STOCKMANN EI PÄÄSTÄ IRTI

Stockmannin Herkku ei olekaan vielä mikään S-market. Kun taas eilen ihmettelin, miksi Herkussa ei ole Valion hylakestomaitoa litran tölkeissä (on puolen litran kumminkin) ja vedin keskusteluun "entisen omistajan", kuulin Stockmannin yhä pitävän kiinni Herkusta. Myyjä kertoi "kaiken olevan sekavaa". Jos Herkusta ei ikinä tulekaan S-marketia!!! Olen kyllä todennut, että kuitissakin lukee Stockmann Herkku, lisäksi vielä HOK-Elanto Liiketoiminta Oy. Käärepaperit ja pussit ovat Stockmannin ja myyjien vaatteissa lukee Stockmann. Ehkä emme menetäkään Stockmannin Herkkua!

Odottelen talohuoltoa. Pitää korottaa ovia eteisessä, että saan maton lattialle. Oli jo yksi matto, mutta tahdon toisen. Laminaattilattia joskus tehty vanhan lattian päälle ja ovet jääneet liian matalalle. Minusta se olisi pitänyt silloin tarkistaa. Yksi ovi jo korjattiin.

Britanniaan tupruttaa lunta ainakin 20 cm kertoo uutinen. Pakkasta likimain kymmenen astetta. On annettu varoitus. No, maa ei ole tämmöiseen tottunut, eikä kai lumikalustokaan kovin hääppöistä ole. Talot eivät viiman pitäviä, eikä ihmisillä paksuja talvivaatteita. Ymmärrän vaaran, mutta sitä en, että Suomessa päivitellään kylmyyttä. Eihän tämä ensimmäinen kunnon talvi meillä ole. Nuorison on vain suojeltava nyt paljaat nilkkansa ja vedettävä pipoa päähän, takki kiinni ja käsineet käsiin. Kyllä se siitä. HS kertoo juuri nyt Helsingin seudun pyristelevän liki 20 pakkasasteessa. Ei tämmöinen minuakaan kiehdo, mutta joskus talven pitää talvelta näyttää. Puolison eläessä olin hänen puolestaan kovilla pakkasilla huolissani. Pyrin pitämään hänet sisällä ja jos oli pakko lähteä, puin hänet hyvin lämpimästi ja vielä kiedoin villaiseen vilttiin. Sydänvikaa hänellä ei ollut, mutta vastuskyky kaikkeen heikentynyt. Ne ajat ovat nyt takana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti