16. helmikuuta 2018

TÄNÄÄN KAUKALOURHEILUA KOREASSA

Pitäisiköhän alkaa seurata Korean olympiatapahtumia, että tietäisin, missä mennään. Tuttavapiirissäni istutaan ahkerasti tv:n ääressä. Jos vaikka tänään jääkiekkoa Suomi-Norja!

Eilen asioilla. Ihmettelin, miksi Herkussa ei nykyisen omistajan aikana ole litran tölkeissä kestohylamaitoa. Olen kysynyt aikaisemminkin, mutta mitään ei tapahtunut. Nyt kerroin kohteliaasti "edellisen omistajan aikana sitä oli aina". Kaipaan edellistä omistajaa.

Käppäilin vähän ostoskeskuksen käytävillä. Oli aamupäivä ja varsin mukavaa. Ulkomaalaistaustaiset herrahenkilöt eivät vielä kansoittaneet lepopaikkoja. Ostin hedelmiä, parsaa ja jotain muuta. Pudotin postilaatikkoon Italiaan menevän kirjeen, jota olin alkanut kirjoittaa ja sitten putosi postiluukusta sieltä kirje. Brosyyrejä taas ystäväni käymistä taidenäyttelyistä. Monetia ja Picassoa. Minullakin Monetin lumpeita jääkaapin ovessa, kunhan pakkauksista ne löydän.

Täällä taannoin aprikoitsin erästä mainosta. Siinä oli Vermeerin "Tyttö ja helmikorvakoru" ja Seuratin "Kylpijät Asniersissa". Blogiani oli nimimerkki Anonyymi lukenut ja teki minut onnelliseksi näkemällä suuren vaivan ja etsimällä mainoksen, jonka hänen ohjeittensa mukaan näinkin sitten kokonaisuudessaan. Lisänä siinä vielä van Goghin auringonkukat. Ihailemani mainos oli Lexus-automainos, mutta näine taiteellisuuksineen minusta varsin tyylikäs. Kiitoksia vielä kerran Anonyymille!

Tänään saan herraseuraa. Kahteen ikkunaan laitetaan jonnekin aikojen saatossa hävinneet aukipitolaitteet. Panin oikein paperille nimen. Sekä myös lattiaan juuttunut ovi höylätään lyhyemmäksi. Olisi eilen tultu, mutta en kotona ollut, enkä sallinut yleisavaimen käyttöä. En pidä siitä, että kotonani on vieraita ihmisiä minun poissa ollessani, vaikkakin sitten huoltoväkeä. Ystävällisesti suostuivat tähän päivään. Nyt odotan huollon puhelinsoittoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti