1. elokuuta 2017

PANKKI EI ANNA

Hissi jumissa koko viikonlopun. Ei minulla ollut asiaa minnekään, mutta pieni paniikin poikanen iski, jos asiaa olisi tullut. No, olisin minä päässyt. Sen verran sisua. Eilen hissi korjattiin ja minä lähdin ostamaan marjoja ja hedelmiä. Senga Sengana-mansikkaa ei kuulemma enää entisessä määrin viljellä, kun lajike homehtuu helposti. Kysyin, kun yleensä jo näin loppukesällä Sengaa on ollut myynnissä.

E kysyi, tulenko Ouluun. En ole vieläkään päättänyt, mutta ehkä sittenkin taidan jättää matkustamatta. Jos vuoden kuluttua. Tai jos kuitenkin tänä syksynä. Olen aika päättämätön. En tiedä, mistä kiikastaa.

Tällä viikolla kuitenkin Stadiin. Otin selvää, mistä keskustan pankeista saa käteistä. "Minun" pankkini ei anna. Purnaan siitäkin, että pankit käyttäytyvät noin. Ajavat asiakkaat väkisin pankkikorttiasiakkaaksi tai muovirahan käyttäjäksi. Minä taas tykkään seteleistä ja siksi pitää olla pankki, joka niitä antaa. Ihan vaihtelun ja ennen kaikkea huvin vuoksi olen kaupungille lähdössä  pankkiin. Samalla pasteerailen sitten siellä sun täällä. Tulee kaupunkilainen olo.

Loton rivi antoi kympin. Panin uuden vetämään. Kympillä ei vielä muuteta, mutta jos siihen saisi lisää viisi nollaa perään, niin johan alkaisi Lyyti kirjoittaa.

Eilen oli äitini syntymäpäivä. Lähetin terveisiä pilven reunalle.1 kommentti:

  1. Hyvä että hissi saatiin huollettua. Meidänkin oma on nyt käyttökelvoton, eli se myös kohta korjataan. Kovasti onnea lottoon! Olisi varmasti hieno saada oikein suurikin summa. https://www.schindler.fi/fi/kunnossapito/huolto.html

    VastaaPoista