24. toukokuuta 2017

MELANIA TRUMPIN KÄSITEMPUT

Asioilla eilen, tänään konepyykkiä kotona. Huomenna hautajaispäivä Helsingissä. Mauno Koivisto Hietaniemen multiin. Mittavat järjestelyt poliisillakin. Rekoilla tukitaan katuja, etteivät asiattomat pääse saamaan aikaan mahdollista kaaosta ja pelkoa.

USAn presidenttipari valtiovierailee eri maissa. Itse asia tuntuu jääneen medialta sivuseikaksi. Nyt pohditaan, mitä peliä pitää presidentin puoliso Melania Trump miehensä kanssa, kun ei kävele käsi kädessä? Videot näyttävät jopa hidastettuna, miten rouvan käsi siirtyy tekemään muuta, kun presidentti yrittää saada puolisonsa käden omaansa. Siellä kun on sellainen tapa, että kävellään herttaisesti käsi kädessä. Jaa-a, mitä voimme tämmöisestä suhteesta puolisoiden välillä päätellä? Hyvänen aika sentään. Tämä on hyvin tärkeä asia.

Lukemiseni jatkuu Dariuksen kirjassa. Nyt hän kertoo tapaamisistaan filmitähtien, muusikkojen, presidenttien ja ainakin yhden keisarin kanssa. Kirja ilmestynyt 2004, joten moni silloisista tavattavista on jo siirtynyt pois tästä elämästä. Kirjan nimi A Nomadic Life on siis varsin kuvaava. Darius matkustanut työnsäkin puolesta, en varmaankaan valehtele suuremmin, kun sanon, kaikissa maailman maissa.

E soitti ja mietimme minun Ouluun menemistäni. Muitakin menossa, että pitää vähän järjestellä, etten pelmahda samaan aikaan. Taloon kyllä mahtuu, mutta olisi kivaa olla vain "tyttöjen kesken". Matkustamiseni on vielä "jos". Mikäänhän ei ole niin varmaa kuin epävarma. No, suvea riittää, eikä mikään estä minua menemästä vaikka syksymmällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti