21. elokuuta 2012

HYVÄÄ YÖTÄ

Ja niin tässä tapahtui,että puoliso on sairaalassa.Ei kun jokapäiväistä nelosmatkaa tehden tervehtimään.Syön kotona jääkaappia tyhjemmäksi.Vesivahinko tupsahti keittiössä.Pesin aamulla astioita ihan kaksin käsin hanan alla ja ykskaks seisoin vedessä ja aamutossut märkinä.Riepuja esille ja lattialle kontalleen.Sitten aloin etsiä  syytä.Tyhjensin tiskipöydän alla olevan kaapin,ryömin lattialla ja ihmettelin samalla tavaran määrää,jonka olen saanut kaappiin sullotuksi.Pölyäkin löytyi sieltä,minne en ole viitsinyt edes katsoa.Sitten soitin huoltoon.

Vesi saa huollon aina liikkeelle,mikä on aivan ymmärrettävää.Mies tuli.Otti hyllyt ja lattialistan pois.Sukelsi kaappiin,kokeili,etsi ja lopulta löysi.Totesi että vuotaa.Soitti jonnekin ja vaati korjaajaa jo tänään.Lähti.Minä puhdistamaan sitä paikkaa,joka ei ole silmille näkynyt eli listan takaista lattiatilaa.Moskat pois niin pitkältä kun ulotuin.Korjaaja oli tullut sillä aikaa,kun olin sairaalassa.Mutta ei pannut hyllyjä ja listaa paikoilleen.Huomenna taas asiaa huoltoon.En usko kenenkään kuvittelevankaan,että minä nostelisin painavia hyllyjä,asettelisin paikoilleen ja sitten naulaisin lattialistan.No,olisi korjaajakin voinut tehdä.Mutta tietysti hänelle kuului vain putkityö ja mikä liippaa ohi,on ohi.Toimenkuvat ovat sellaisia.

Kotona tuntuu tyhjältä,vaikka en nyt sentään itkeskele,kun ei ole syytä.Maailmanmatkaajasta hain kuitenkin tänään puhelinseuraa ja kerroin koko historian.Maailmanmatkaajaystävä kertoi myös ja näissä hommissa kutvahti mukavasti aika.Ehdin katsella Mentalistinkin.Taivaskanavalta tuli Tuulen viemää,mutta pääsin mukaan tietämättömyyttäni vasta loppupuolella.ja kuulin ne kuuluisat Scarlettin sanat "after all tomorrow is another day".Ja näin on.Hyvää yötä,kello on takonut tunteja yhteen asti.Menen nukkumaan.

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti puolisolla ei ole mitään vakavaa, vaan pääsee pian takaisin kotiin. Jaksamista (tuo vesivahinkokin vielä!).

    VastaaPoista
  2. Kiitos.No,ei aivoinfarktiin viittaavaa kuitenkaan,mutta hänen perussairautensa vuoksi kaikki tavallaan vakavaa.Olen huolissani.

    Ai niin,jos jää myöhemmin toivottamatta niin: onnellista,turvallista ja kokemuksia sekä muistoja kartuttavaa matkaa Paratiisiin.

    VastaaPoista