28. toukokuuta 2020

REVENGE

Hei taas ja uusi päivä, viikosta torstai toivoineen. Eilinen meni puhelimessa rupatellen ja sähköpostien vastaan ottamiseen. Myöhään illalla odottelin Floridasta kuvaa, kun lähdetään taas taivaalle. Ei lähdetty. Sää ei tähän seikkailuun antanut mahdollisuutta. Olivatko astronautit pettyneitä? Suljin läppärin ja menin nukkumaan.

Kävin kirjakaupassa. Saalis: Camilla Läckbergin Kultahäkki. Siinä on takakannen mukaan naisen kostoa ja se kosto on kaunis ja karmea. Kirja alkaa seksillä. Aikaisemmat lukemani dekkarit ovat alkaneet eri lailla. Läckberg on kuulemma Ruotsin myydyin rikoskirjailija. Olen sivulla 116 ja yksi murha tapahtunut. Faye poltti miesystävänsä. Vielä ei ole jäänyt kiinni. Seksiä on ollut alun jälkeenkin ja hyvin tarkoin kuvattuna. Ehkä siinä ohessa ehditään murhata lisää. Sitten janotaan kostoa. Oikeastaan ostin kirjan kannen kuvan takia. Revenge-parfyymipullo.

Mihinkään ei ole minulla asiaa. En siis lähde kotoa. Ei tuhlaannu rahaa. Istuksin partsilla nauttimassa koivuista ja muusta vehreydestä. On se nyt niin somaa että. Kesämekossa jo liikun, mutta lierihattua en vielä käytä. Odottavat ottajaansa. Olin muuten pankkijonossa. Ja kyllä se kesti. Joku meinasi etuilla, mutta jono pani kampoihin. Olin joka tapauksessa kyllästynyt jonottamiseen ja sitä myöten orastavalla pahalla tuulella, joka kulminoitui pankin ovella: "Onko pankkiasiaa?", kysyi sisäänpäästäjä. Pankkiasiaa on, kun pankkiin ollaan menossa.

En vieläkään ole ostanut partsille purkkikukkia.


3 kommenttia:

 1. Pankkiin on sisäänpäästäjä, joka kysyy, onko pankkiasiaa!! Voi herttinen sentään!! Mitähän minä olisin vastannut?! Minun ei ole tarvinnut käydä pankissa sisällä muutamaan vuoteen ja jos niissä toimitaan nykyään tuolla tavalla niin toivottavasti ei tarvitse enää mennäkään.
  Kiitos vastauksestasi siihen Elisabetin toriin. Kyllähän minä tiesin, että sinä tiedät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta. Koronan takia on näitä turvatoimia. Pankkiin kerralla vain muutama asiakas ja syy tuloon on selvitettävä. Siis pankissa pankkiasioita. Osataanko sitä tämän kaiken jälkeen enää elää normaalisti?

   Poista
 2. Olen ihan varma, että ainakin me, ei ihan enää teini-ikäiset, varmasti osaamme. Mihinkäs meidän elämisen taidot olisivat kadonneet? Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista