29. tammikuuta 2015

ELPYYKÖ STOCKMANN?

Stockmannin alamäestä oli juttu televisiossa "Stockmann polvillaan". En tiennyt, en siis nähnyt. Yritin Yle Areenasta, mutta ohjelma oli jo poistettu. Ihan oikeesti: Miten Stockan käy? Jos isot osakkeenomistajat suuttuvat tosissaan, käy aivan varmasti kalpaten ja se on sitten Stockmannin kanttuvei. Minkä ihmeen takia piti tehdä tämä suuri remontti, kun juuri muutamaa vuotta aikaisemmin oli yksi tehty? Miksi piti ylvästellä ja laajentaa Herkkuakin entisestään? Miksi ei huomata, että myyjät ovat kaupanteon perusta?

Nyt tavaratalo lupaa tänä vuonna petraantua. Yli 20 000 ihmistä oli antanut palautetta Stockmannin nykytilasta. Nyt luvataan olla "sinua varten". Henkilökunta tulee olemaan  "intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa". Mikä henkilökunta, vai pestaavatko lisää? Katsoin oikein videon, joka näkyy YouTubessa ja jossa lupauduttiin olemaan vielä "paras". Ovat kuulemma ottaneet vaarin meidän asiakkaiden mielipiteistä. Mehän olemme kuitenkin se, joka pidämme tavaratalon pystyssä. Ilman meitä ei puotia, mitään puotia, olisi. Stockmann on antanut uuden asiakaslupauksen.

Odottelemme jännityksellä, mitä Stockmannissa tapahtuu. Tämä vuosi kuulemma ratkaisee. En ehkä vielä vaihda kauppaa. Enkä myy osakkeitani. Odotan sitä lupaamaansa "ensiluokkaista ostoselämystä", jonka vielä vuosia sitten Stockmannilla sain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti