24. syyskuuta 2024

KAMPAAMOSSA JA MARKKINOILLA

 Olemme syyskuun loppupuolella. Lämpöä piisaa, ei hyvä. Talossa jo lämmitetään, että päästiin kosteudesta eroon. Ei kesältä tunnu, vaikka aurinko paistaa. Paistaa muuten sellaisesta suunnasta, että aurinkolaseilla ei ole mitään virkaa. Piti panemani ne silmille, kun käppäilin taas kampaajalle.

Hemmoteltavaksi menin. Pantiin edellisen uuden lookin päälle uusi look. Onnelliseksi kampaamossa tulee, hyvä olo ja nautinto. Vuosikausia olen käynyt Studio Backstagessa Hakaniemen Vetehisenkujalla Taijan taitavien käsien hoidossa. Taija ja Carolina pyörittävät kampaamo-parturia sekä pientä kauneussalonkia. Netissä he ovat saaneet kehuja ja kehuja saavat minultakin. Tekeehän se niin eetwarttia, kun hiukset pannaan kuntoon ja halutessa kasvot, kädet ja jalatkin. Kosmetologikoulutus kummallakin naisella. Mielellään Backstageen menee ja hyvän oloisena sieltä lähtee.

Kuulin heillä olevan Pop-Up- tapahtuman salongissaan. Kysymyksessä on muotia ja saa katsella ja ostaakin 17.10 klo 16 alkavassa tilaisuudessa. Minusta vallan hieno idea olla tekemisissä kampaamossa pukeutumisen kanssa. Eivät nämä kaksi asiaa niin kaukana ole toisistaan. Piipahdetaan Backstageen lokakuussa tutustumaan Taijan ja Carolinan yritykseen sekä näkemään mitä syksyn muoti tuo tullessaan.

Olen minä muutakin tehnyt kuin käynyt kampaajalla. Oli kansainväliset markkinat Senaatintorilla ja sinnehän minäkin. Tosin ensin kävin Stockmannilla hyödyntämässä kanta-asiakkaan alennuspäivää. Tämän jälkeen tein reippaan mutkan ja kävelin Espan puiston läpi Senaatintorille. Koju poikineen, ihmisiä sankoin joukoin, aikamoista kuhinaa. Pyörin mukana, kuulin ulkomaisilta myyjiltä kieliä ja yritystä puhua suomea. Ostin oliiveja ja brezeleitä. Italialainen oliivinmyyjä kysyi, jos haluan pusun ostospussin lisäksi. En halunnut, mutta hymyilin. Pussin sen sijaan tahdoin. Torin nupukivistä oli kenkien koroille haittaa, mutta unohtui markkinahumussa. Vielä ostin itselleni ison tikkukaramellin ikään kuin pisteeksi iin päälle. Söin sen illalla, eikä ollut paha omatunto sokerista, jota tikkarissa oli enemmän kuin tarpeeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti